Tuesday, November 30, 2010

Contest: The Best Moment of Wedding


heheh tetiba terasa nak masuk contest nie....sajer nak cuba2 mana lah tahu boleh menang ker hehehehe......
so pada saper2 yg nak masuk contest nie...boleh masuk kat sini..owner contest

saper2 rasa nak join sila klik sini..................little precious photography


TERMA & SYARAT-SYARAT PENYERTAAN :

1. Terbuka kepada kesemua blogger yang menjadi follower LPP dan juga FB

2. Dengan sukahati dan rela hati menjadi FOLLOWER di Belog ini dan LIKE kat page LPP di FB juga (kalau mau..tiada paksaan pon)

3. Linkkan http://littlepreciousphotography.blogspot.com di blog uols

4. Sila Add kan Banner Contest di side bar blog memasing...banner tersebut mestilah di link kepada entry contest ini


5. Upload 1 keping gambar uols yg uols rasa sangat best la eh.

6. Tinggalkan link penyertaan uols di entry ini

Pemenang UTAMA akan menerima

PAKEJ PHOTOGRAPHY PERCUMA IAITU

PAKEJ MANJA

(sila tgk kt dlm belog LPP bawah tag Package)

***huhuhu tak dpt pemenang utama dpt sagu hati pun jadi lah heheheh..........tapi ader ker saguhati lalalala


8 comments:

Little_precious said...

salam fieza...
tengs sudi join contest ni..
gudluck ya

Little_precious said...

hai fieza...
tengs sudi join contest ni...
hmm..cuma nnt link kan blog little precious photography eh..

gudluck

cik nur said...

nur tak bole join sbb tak kawin lagi dan tak ada gamabr kawin lagi hehehehe

Yua said...

wow gud luck. smoga menang.. =)

Ummi Iman said...

sOO shuwitttt =)

~ayu.oyie.yuna~ said...

salam kenal~
sweetnye pic 2 ;)
jom join contest wedding picca kat blog sy..

http://mylilcutie.blogspot.com/2010/11/my-first-giveawayy-saat-yang-bahagia.html

grOundnUt said...

hahahaa...nice pic...tp tak de pic kawin laa..sbb tak kawin lagi...wakakak...^^'

Fieza Story said...

Groundnut: so cepat2 lah tawin heheh tawin besttttt

Post a Comment