Friday, April 23, 2010

Blog & Lagu2....

Maaf yer kalo entry sy nie menyinggung blog yg ader lagu2..
accualty my personal opinion lah kan...
**sy sgt2 terkejut bila ader lagu kuar once buka blog**
disebbkan saya dgr radio/lagu dioffice...
once kalo buka blog org lain tetiba terkuat....sampaikan bos sy terkejut..huhuhu
**dgr segera sy terus tutup blog tersebut**maaf nyek...



MyEm0.Com

sy mula tersipu2 malu disebbkan selalu ditegur oleh bos"amboi kuat Lagu.." "maafkan sy tak sengaja" wakaka giler malu time tu....




MyEm0.Com

time tu sy kelam kabut cari course nak tutup....maafkan sy nyek..sebb tak sempt nak memlayari blog kamu yg ader lagu..terus TUTUP ...



MyEm0.Com

tapi yg pasti nyer sy syg kamu semua....!!!




2 comments:

Putri_Aizat said...

aku pun tak ske klu blog yang de lagu...de tuh sampai susah nak tutup...em..leceh...

Fieza Story said...

fetty ko pun sama ker..huhuh betul2..time tu lak kelam kabut nak tutp sampai tak jmpa hahah

Post a Comment