Monday, April 12, 2010

Buncit BerJogIng...


bila sebut hari sabtu and ahad mesti terfikir aper nak buat kan??dok umh busan...
sabtu lepas tak der buat aper....
pagi aku keseorangan di rumah sebb husband aku ge exam...so keseoranganlah aku sampai petang....
bila dah petang tu...aku mula ar mengelupur nak kuar rumah..
sampai jer laki aku kat pintu..terus aku ajak dia kuar...
"jom ge joging"
laki aku pun dengan muka kepenatan..layankan jerlah mak buyong nie .....
sonok2..kami pg berjoging....

-bila sampai kat taman-
laki aku: erm cepatlah joging..tadi sibuk sgt nak joging...
aku: org mana leh joging berat bawak perut**alasan jer sebb aku mls hehehe.
....................
so dipendekkan cerita dialah berjoging sorang.....
.............
aku lah sibuk posing sana sini amik gamba sendiri....hahahha


wajah2 seorang atlet yg kepenatan......wingggg!!!!
go..go..go...Mister Buncit!!!
korang jgn Main2 13 kali round tau....**hahahha

p/s: i love u!!




0 comments:

Post a Comment