Tuesday, April 27, 2010

PeMandU yg StiNgy

menyamph giler aku ngan seorang pemandu nie...
giler ar..jlan dia yg bayar tax sorang kot..
kedekut nak mampus...rasa mcm nak langgar jer kete tu..nasib lah aku nie syg kereta..
giler ar...mcm lah ko bawk kete BMW..naza suria Jer kot....

terang2 aku dah bg signal bg lah ar laluan bukan susah pun...
punya lah lama aku bagi signal...makin aku nak masuk makin ko laju..
tahu tak ko tu stingy....bapak ko punya jalan...

yg lagi cilaka ...aku kene HON..Kene HON ok ngan dia....
bodoh betul..mencarut2 aku dlm hati nie....
**tak pasal2 baby aku dgr carutan di pagi hari.....

kalo jalan masuk simpang aku tak kisah lah maybe ko nak rebut parking ker aper ker...
nie kalo jalan tu LURUS ko nak buat cam tu ..amik lesen kat mana??
sekolah memandu sendiri ker??


menci ko rasa nak langgar jer..!!!





0 comments:

Post a Comment