Wednesday, April 21, 2010

PetUa nak JahaNamkan tpn Office

ini aderlah rupa bentuk tpn office aku....
ok lah dari public phone..
yg best nyer dia leh call direct heheh..**so aper lagi...
aku paling tak suka bila wayar tpn berselirat mcm kat bawah tu...===>>>

cara-cara dia mudah sahaja...


ini aderlah rupa wayar yg berselirat tu.....buruk kan??sila abaikan...


1-step pertama pengang gangang tpn ...
2-campak kan gangang tpn tu kebawah supaya wayar tu lurus semula...
3-letak balik gangang tu heheh

**cara ini juga blh digunakan bg pekerja2 yg mls nak jawp call....selain dari nie..cabut terus line tpn tu..terus tak bunyi hehehe...


tgk dah jadi lawa balik......**lawa sikit jer..
....
...
...
..

sekian terima kasih hahah......




1 comments:

Putri_Aizat said...

hehehe...macam2 lah ko ni fiza...hehe

Post a Comment