Tuesday, April 27, 2010

Sila TOlong Kiter Blh tak??


ok2..masalah kiter sebenarnya tak der lah besar sgt2..tapi cuma kiter dah cuba buat banyk kali tapi tak jadi...dah rasa sgt2 pnt nak buat dah....

walaupun ader tutoriol dari cik intan..maafkan kiter sebb kiter nie buta it sikit...rasa2 saper yg tahu tu mcm mana nak buat tolong ar ajar kiter...kiter dah mati akal nak buat cam ner..

kepada cik intan maafkan kiter, kiter bukan berniat nak copy blog anda tapi nak jadikan contoh jer...sila klik blog cik intan kiter....... 

masalah kiter yg pertama...

kiter dah lama cuba nak buat 3 collum cam nie tapi nak kekal kan template asal kiter....pnt dah buat tapi tak blh jugak....tapi kalo guna template yg sedia ader blh plak.....

tapi kiter nak background asal kiter....
""
""
""
mcm 3 collum nie..contoh jer tau...


yg kedua nyer...
mcm nie..
""
""
"" 
contoh jer tau..**bukan nak buat sama sebiji cam nie
sila jgn slh fhm nyek...

sy paling suka Kaler PInk & Butterfly......


p/s: tolong kami bantu kami....huhuhuhu....**sian kat kiter tau...




4 comments:

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.hehehe nk buat 3 column tu senang jerr
.nk buat tab button tu pun senang, tp kene create sndirik lah dlu
.nti i tolong masukkan

.da siap nti bg paswed n id blog kt i
.nti i buatkan ;p

intanurulfateha@gmail.com

Putri_Aizat said...

ko dah try ke ikut method dia tuh...tapi cam leceh jek aku rasa...aku pun nak wat 3 column gak...tapi tak pandai..last2 ko gak yg bagi aku cara nak wat...

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.fiza syggg
.cpt lahhh bg emel
.cmne i nk tolonggggggg ;)

Fieza Story said...

huyeh..cik intan dah balas dah...email sy norhafizah_jamal@yahoo.com hehheeh hari nie sy tak online sebb mau ge cek up..pastu sok exam...tolong sy nyek

Post a Comment