Monday, April 26, 2010

TerHaru Nyah..TQ Uncle

first time ader org tulis blog pasal aku....jgn jeles ok**korang ader ker??tak der kan.....heheheh
tq tok uncle....
aku terpilih tok mengisi ruangan uncle otai dalam blog...
baru kenal tadi pg..sebb aku pengunjung/follower yg ker 1300

inilah ruPanya Uncle.......
Nice Blogger & nice Uncle hehehe.....

p/s: rajinlah masuk blog sy nyek.....bg upp trafik....TQ





7 comments:

uncle said...

mak aih siap buat entry pasal uncle disini hahahha terima kasih banyak-banyak..ada perlbagai tips tentang cara tarik trafik kat dalam blog uncle..cuber tgk kat menu dalam senarai "blog archive" tapi uncle boleh kasi penerangan ringkas cara nak tambah trafik dengar ek..
1. blogwalking
2. entry yg bagus
3. ramah dan tamah
4. selalu kasi komen di blog orang
5. gedikz sikit (hahahah itu ayat uncle sajer nak letak)

Putri_Aizat said...

bestnyer...aku pun berangan gak nak tetibe jek dapat camnih...haha..dulu de gak tapi terlepas...best...

Qaira Tsamaratulqolbi said...

Hahahha...uncle memberi komen sambil menggedikzzz.. ni pepatah modifikasi dari aku... uncle menyusur akar, takan hilang gedikz nya...huhuhu... tahniah ek Fieza krn secara tak langsung telah di review oleh uncle..

kayown said...

Tahniah fieza ^_^

Fieza Story said...

hehe tu yg terharu tu heheh..qaira & kayown ...TQ

uncle said...

kalau boleh jgn letak harapan kat uncle dan mengatakan uncle ni otai bagai..huuhuuuu pertamanya uncle nak habaq awai2 uncle ni buta IT..dengna cara mana uncle boleh ke tahap sebegini.pakai redah..silap ..gostan balik..silap lagi..retak skrin laptop..lepas tu baru ok hahaha

sahabat blogger kita semuanya cerdik pandai..boleh tahu niat kita..etika kita masa berblogging..nasihat uncle..buat lah cara seikhlas hati..dan menyambut rakan2 baru kita dengan hati yang terbuka..bukan dengan baju yang terbuka hahahhahaha

Fieza Story said...

wah uncle..panjang lebar betul..tapi ayat otai tu bukan sy yg ckp sebb kwn ofice sy yg ckp..cerita2 kat dia..bila fiza sebut nama uncle dia kata..oh otai tu...

fiza pun ohhh..ok ...mcm tu lah cerita nya hahahha

fiza pun baru jer berkenalan ngan uncle

Post a Comment