Tuesday, May 18, 2010

sy sgt Geram!!

giler kentang aku rasa dah lama aku tak update blog aku nie..

maafkan sy sebb dh lama tak update...

masalhnya aderlah disebbkan

1. office dah block blog
2. beruk band aku dah kene potong...

--------------------------

sekarang buat pertama kalinya selama aku kerja 3 tahun nie lah kali pertama aku masuk lambt kerana??kerana...cepat teka??

sebb kete aku buat hal!!!bulshit siamang kutu betul...boleh lak time nie dia wat hal..dah lah HUjan basah lencuh...pergh selalu time nie aku selalu dah sampai umah.....

sekarang jam pukul 06.15...giler kan..dah satu jam aku tgu kat sini ..nampak gaya lah kalo tgu laki aku ..kul 7.30 or 8 malam...giler aku sorang2 kat office.

rasa nak menangis jer....dah lah aku memeg penakut dok sorang2 kat office nie..giler aper....!!!!
aku benci situasi ini!!...

Sunday, May 2, 2010

PartI LesBian..OMG

pelik dah ajaib aku tgk skrg nie..ntah aper ntah nak jadi...lesbian lah, gay lah...**aper barang sama rasa wei...***hahhaha

selain itu jugak...parti ini di panggil JILAT & LEKAT....wakak tak blh bla doh parti nie...aper2 pun yg lain fikir sendri nyek....**renung2kan dan selamat beramal..

KUALA LUMPUR - Menari sambil menjilat tubuh pasangan masing-masing!

Itu antara aksi panas pengunjung sebuah pusat hiburan yang majoritinya golongan lesbian dan pengkid di Jalan Munshi Abdullah di sini malam tadi.

Selepas mendapat maklumat, wartawan Kosmo! Ahad yang menyamar sebagai pengunjung di pusat hiburan itu mendapati aksi itu sebahagian daripada pakej parti liar yang diadakan khas buat pengunjung kelab tersebut pada malam minggu.

Bermula kira-kira pukul 9 malam, kelibat lebih 100 orang yang rata-ratanya terdiri golongan songsang tersebut dapat dilihat membanjiri premis berkenaan.

p/s: mcm2 dah dunia skrg nie...
sumber diperolehi dari KOsMo 2 may 2010