Tuesday, May 18, 2010

sy sgt Geram!!

giler kentang aku rasa dah lama aku tak update blog aku nie..

maafkan sy sebb dh lama tak update...

masalhnya aderlah disebbkan

1. office dah block blog
2. beruk band aku dah kene potong...

--------------------------

sekarang buat pertama kalinya selama aku kerja 3 tahun nie lah kali pertama aku masuk lambt kerana??kerana...cepat teka??

sebb kete aku buat hal!!!bulshit siamang kutu betul...boleh lak time nie dia wat hal..dah lah HUjan basah lencuh...pergh selalu time nie aku selalu dah sampai umah.....

sekarang jam pukul 06.15...giler kan..dah satu jam aku tgu kat sini ..nampak gaya lah kalo tgu laki aku ..kul 7.30 or 8 malam...giler aku sorang2 kat office.

rasa nak menangis jer....dah lah aku memeg penakut dok sorang2 kat office nie..giler aper....!!!!
aku benci situasi ini!!...

1 comments:

AkU said...

kete rosak tuh de makne..hehhee..

Post a Comment