Friday, June 4, 2010

mcM tu ker Nak Naik kan RaTing

saya sekrg sedang menggila nak update blog sebb rasanya dah lama tak update blog nie..jgn kata bersawang..mau kalo itik bertelur pun sempt menetas..punya lah lama tak update...

dah lama aku perhatikan satu surat khabar nie..**nama tak payh lah sebut karang mengaibkan pulak..sgt pelik ok...dah lah rating paling higest sekali skrg nie.....cuma satu jerlah aku cam kurang berkenan sikit tajuk2 yg selalu dijadikan muka depan tu...

kalo musim DERA.....sepanjang bulan kes dera.....kalo musim ROGOL/SEks/BUANG BAYI /daN sewaktu dengannya..asyik tu jer jadi MUKA DEPAN..tapi surat khabar nie MEMG TAK SAH kalo tak der kes yg berkaitan ngan XXX.....agaknya mcm tu kot dia nak naik kan rating ...huhu nampk sgt org zaman skrg nie sgt2 prihatin ker suka BAb2 nie hehehehe.....

Bagilah cerita2 yg boleh di bangga kan ker sekali sekala.......hai ya.....aper2 layan jerlah labu....pembacaan masing masing..

0 comments:

Post a Comment