Wednesday, June 16, 2010

tanggUh SeM...

tanGGuh seM??
tanggUh sem aderlah keputusan yg sgt perit aku nak buat...
mcm2 bermain difikiran aku...nak ker tak nak...??
tapi aku terpaksa jugak mengambil keputusan tangguh sem demi kesihatan aku & becoming bby...insyallh...
aku dijangkakan bersalin 17.9.2010....

n aku Punya Final exam antara aKhir bulan 10 atau awal bulaN 11..
bila difikirkan balik aku masih dlm berpantang lagi....so aku mengambil keputusan muktamad akan menangguhkan semester depan...

to My friend aka Classmate *bukan coffemate...
insyallh kiter ader jumpa sem depan..tapi kamu telah menjadi seNior aku huhu..sgt sedih..gud luck!!




0 comments:

Post a Comment