Saturday, November 27, 2010

Anniversary GateWay

Syarat2 nak join mudah je :

1. Keutamaan bg yg jd followers blog ana.. yg takde blog pun boleh gak jd follower, just create google akaun je..

2. Copy paste entry ni balik dan Letak banner ni kat sidebar korang bagi yg ada blog.. yg takde blog korang email je ye..
3. Tag 2 org kawan anda..

4. Yang dah join sila letak link kat komen ye.. utk ana buat terjahan.. takyah wish apa2 pun.. nak wish pun leh gak.. kekeke..
5. Keputusan ana akan umumkan pada hari anniversary ana pada 28 Nov nanti..

Hadiah2 yg di tawarkan :
Hadiah utama : Size P2-M

Hadiah Kedua : Size P2-M

Cepattt.. ada seminggu je.. tarik tutup 26 Nov okey..

Selamat ulang tahun kak ana.......yg ke-6 kan kalo tak slh...aper2 pun fiza nak wish semoga berkekalan hingga ke hembusan nafas yang terakhir..........aminnn....

eh lupa nak tag.......

1) azmi
2) yan

1 comments:

Ana Suzana said...

mekasih ye sbb join dan juga atas ucapan yg di berikan..^_^

Post a Comment