Friday, November 12, 2010

Berat??tak derlah kot

erm aper nie??
berat blog or website............
heheh tak der aper pun sebenarnya...kat laman web nie dia ajar kiter cam ner nak timbang kati blog or website kiter...

jom try..tapi aku ader kemusykilan sikit knp ader berbezaan nyek??

**cubaan pertama aku dpt nie 75.83kb load time 0.29 average 0 second.....
tak lama lepas tu aku pun gatal ar tangan nak cuba lagi sekali.....sekali...........
""
""
""
""
**ader kemusykilan knp jadi lain load time dia ??size still sama
pdhla aku tak ubah aper2 kat blog aku heheh

**i wondering betul ker website nie timbang kati??ermmmmmmmmmm

2 comments:

Wahida Nasution Thakhrim said...

1st time memang masanya lambat.. tapi bila try kali ke-2 cepat pulak.. macam tipu aje..

Fieza Story said...

heheh tulah tahu tak per...bukan mcm tipu tapi rasa memg tipu kot hahahaha

Post a Comment