Thursday, November 4, 2010

::frankly speaking..........::

harinie rasa mcm ader tak kene jer..mcm ader something yg aku kesal kan...**patutnya hari nei aku happy sebb sok cuti.......tapi frankly speaking hari nie aku rasa mcm something jer....tetiba terfikir masa silam aku.........

secara jujur & sejujurnya aku rasa bersalah ngan masa silam aku, aku rasa bersalah ngan masa2 yg aku buang, rasa bersalah ngan aper yg aku , rasa macam nothing masa silam aku..............

tapi aper2 pun tahu, masa tak boleh diundur balik........past is past.......

.......................................

meh kiter layan video nie....

video




2 comments:

tqaAwesome said...

tqa pon pernah rase macam ni :)
lagi2 time after spm. banyak gila masa kosong tapi tqa dok umah aje. haha tak buat ape ape.
makan berak tidor makan berak tido.
tu aje lahhh. memang rugi gile bile pk balik.
kalo belajar menjahit ke masak ke dah bole buat bisnes da skrg.
aiseyyyh tapi yang penting skrg masa hadapan.
so cheers ^_^ teros memandang ke hadapan ok.
do smmthing to make your past memorable :D

Anonymous said...

yup betul tu...semua org ader masa silam n kisah silam..aper2 pun jgn pndg belakang..teruskan jer...chill

Post a Comment