Monday, November 15, 2010

Hubby maIn touch2 dah skrg......GataL!



skrg laki aku semakin gatal ok...dia tak nak hpn tekan2...skrg main touch2 jer..dia kata touch ujung jari jer....huhuhu layan kan jerlah.......

sebenarnya nak cerita yg si dia beli hpn baru........**aku lak tgk jer dia beli...nak dpt mimpi moon lah.......hahahaha

aku boleh pegang hpn baru nie kejap jer...pastu dia amik balik...menyamph!tgk jerlah nt aku beli hpn baru .....ader ker patut dia kata *(kelakar lah cara ayang pegang hpn nie)!!@#$.......huhuhu menci

mentang2 lah hpn aku pakai button2 lagi..tgu lah nt aku pakai public phone..lagi besar dari hpn dia...**skrg mood sgt jeles.....


***patut bg lah aku sempena anniversary ker sempena dpt bby ker......nie tak.....hahah aku gigit jari jer pandang.......

0 comments:

Post a Comment