Wednesday, December 1, 2010

"SAAT YANG BAHAGIA by My Precious"


sekarang sy sedang mengatal nak masuk aper2 contest pun..heheh tgh mood rajin...so saper2 nak join boleh ar masuk contest nie.....

semua syarat2 penyertaan boleh klik kat bawah nie
""
""
""

aku pertaruhkan gamba nie..mana lah tahu boleh menang salah satu kategori..walaupun tak nampk muka aku rasa nie saat romatis..... tarikh tutup contest nie sama ngan tarikh kawin aku heheheh
 


11 Disember 2009 - Majlis Pernikahan
12 Disember 2009 - Majlis Persandingan
Kami Norhafizah binti Jamal & pasangan Suhaimi bin Saad akhirnya selamat diijab kabul kan dengan satu akad........***huyehhhhhh kami dah boleh main tawin2 hahahahah

kaMi ader nama manja dulu2 time tak der anak panggil Papa & Ayang tapi skrg dah ader anak tukar pulak panggilan...Papa & Mummy.........comel tak**plizz kata comel!!???selalu papa & mama nie kiteorg tukar lak papa&mummy hehehe

now my turn nak cerita pengalaman pertama kali di rumah mak mertua I..bukan mak mertua U tau hahaha...Ujian memg Ujian first time kat umh mak mertua...Ujian sy kene Pg Pasar pastu kene Masak tengahari....tak ker gila tu...??hai ya kelam kabut lipas aku nak fikir masak aper..dah tu bukan mak mertua & pak mertua yg makan..tapi the hole family dia......hahaha aku nie bukan lah reti masak pun...baru2 nak belaja..biasa ar baru kawin baru nak belaja masak hehehe...akhirnya aku lepas ujian memasak tu.......**Perfect..licin sampai menjilat jari hahahhaaha...........


sy mau tag YAN sila join contest nie ok heheheh

**to GA thanks invite contest..........**harap2 menang.....saguhati ader tak hahahahahha


4 comments:

~ayu.oyie.yuna~ said...

salam~
thanx ye support contest sy..
sori lambat dtg mnjengah,hehe..
wow,cantik tarikh kawin dia..12/12..nanti mesti best time tahun 2012 kan..12/12/12 ;)

*pssstt..main tawin2 tu apa?nape pas akad nikah baru ble main tawin2??hahaha....;)

Fieza Story said...

hahah main tawin2...tetttt.......rahsia hahahah ..tq sudi terjah blog....

~ayu.oyie.yuna~ said...

salam~
pn fieza, sy x bley copy la pic 2.
bleh x emel kan kat sy

rahayu8083@gmail.com

Fieza Story said...

done fiza dah email dah

Post a Comment