Thursday, November 25, 2010

sy Tahu Sy sAlah...maafkn sy...


maafkan sy..sy tahu sy slh...bukan sy mintak jadi mcm nie...semua nyer slh dia...dia yg buat semua nie...dia yg menyebabkan aku tak boleh nak up2 trafik korang...dia yg buat hidup aku jadi kucar kacir...semua nya slh dia.....

kata internet jalur lebar...tapi tak lebar pun...semua nak sekat....ader jer yg nak di sekat.....tak per aku rela kan akur semuanya.....

maafkan sy..sy tahu sy slh....sy tak boleh nak buat blogwalking lagi....cuba kamu semua tgk shout out box sy kat atas......sy tak tahu saper yg terjah blog sy...sy tak tahu saper yg singgah blog sy...**so sy pun tak boleh singgah balik ker blog korang...maafkan sy.....


korang tgk disebbkan shout out box aku tak berfungsi....pengunjung blog aku dah sikit dah...huhuhu not good ok......

harap korang tetap lah terjah blog sy nyek..nt balik umh sy terjah blog korang pulak.........

***internet oh internet...........


0 comments:

Post a Comment