Monday, December 20, 2010

harap Bersabar, caPaian Anda Sedang diMuat Turun??Motif.......

hello2..bajet aku sabar sgt ker kalo nak view satu page ke satu page makan masa 4 jam..???pergh gile vavi bengang der..........penat2 tgu "last dia boleh ckp capaian anda gagal dimuat turun" ader rasa nak pelangkug pun ader jugak.......Jenuh lah nak tgu ...........!!!

memg rasa tak adil lah kan.kalo nak block, block jerlah semua....tak pyah nak bg keistimewaan lak kepada org2 tertentu......konon nak bg tumpuan kat kerja...hampeh...



bila aku nak Komen2 kat blog org mesti Jadi Mcm Nie....
saper tak bengang der..dah nak tgu satu laman ke satu laman jenuh.siap boleh berjoget2 dulu .......

**terus jadi access denied......

2 comments:

kahirie said...

sebagai seorang ibu, mencarut adalah tabiat yang buruk...kui2

Fieza Story said...

eleh.....hahah mana ader mencarut...sakit hati sikit2 jer lalallaa

Post a Comment