Monday, December 13, 2010

Igt Fuhh!!Awal Ashari jer Ker ader Selongkar???


erm..bajet ko sorang jer hot awal...haah aku pun lagi hot tau..aku pun ader segmen selongkar tapi beg sendiri lah..kalo selongkar beg orang..karang org ckp aku pencuri lak....

meh aku terjah beg aku hari nie aper aku bawak.........


inilah beg yg aku bawak ge office hari nie...walaupun tak derlah jenama oh my gucci or lv or dcl..tapi beg nie jenama dari laki aku..sebb dia yg belikan ok....aku suka beg yg tali panjang & besar boleh bwk macm2 benda......hehhee


harus lah ader purse kan....Guess ok..tapi downtown punya hahaha...duit tak pyh lah ckp..berkepuk2 dlm tu..mls jer nak tunjuk..karang korang ckp aku berlagak lak hahaha...


nie lip-lip aku...biar lah aku tak bawk bedak tapi nie mesti bawk....huhuhu....aku akan pastikan bibir aku sentiasa munggil hahahahhaa

kunci umh & kunci kete..wajib ader setiap hari ....kalo tak der tak masuk rumh lah aku....


makanan.....i love foodddd.....semenjak jadi ibu nie..memanjang jer lapar..harus lah ader stok kecemasan..karang org tengok aku leper jer.....hahahha

yg paling best barang yg tak di sangka2 aku bawk ke office nie.....
""
""
""
""
""
""
""



pampers, puting sumbat n pewangi anak aku...!!!
oh tidak mcm mana boleh terbawk nie???
tak pepasal jer bawk benda nie pg office....biasa lah bila dah jadi MAK-MAK nie...dah mcm Mak Cik dah...semua benda Mak nak bawk Nyah.......hahahhaha


0 comments:

Post a Comment