Friday, December 31, 2010

Indonesia menang taPi Malaysia Juara...........

Assalamualaikum and very good morning**wah dan mcm nak jadi pengacara.....

congrat...congrat....congrat kepada skuad bola sepak malaysia yg menang...menang dan menang ...dengan agreget 4-2 dengan indonesia...........

baru lah harimau malay cam nie........

**saat menjulang piala
.....**gamba dicuri dari en kosmo.....

secara jujur nyer aku tak derlh layan bola sgt ....nak2 kalo malaysia main...**ini jujur ok.pliz jgn band
sebb nya time dulu2 bila malaysia main jer mesti kalah dan kalah kecuali masa zaman kegemilangan bola sepak malaysia ..tu pun zama dolu2.....
sekarang nie aku lebih bersemangat !!!sebb malaysia mempertaruhkan skuad muda-muda......**so banyk tenaga diorg...mlm tadi sgt sonok sebb aku rasa mau bergegar umh aku....sian org umh bawh mesti tension dgr kiterog lompat2...jerit-jerit sampai pg nie suara jadi ella lah....biasalah umah apartment...maaf jerlah nyek..sekali sekala...

TAHNIAH.....TAHNIAH....TAHNIAH........

0 comments:

Post a Comment