Tuesday, December 21, 2010

Jalan2 Melantak di Restoran Saba, Cyberjaya

malam tadi punya lah tak der kerja..busan punya pasal so kiterog pun jejalan lah cari makanan...coz aku time2 gaji pemalas lipas nak masak ...heheheh so ader lah laki aku bg cadangan jom mkn kambing......aku aper lagi on jer..sebb memasing antu kambing....


nie lah restoran saba dekat2 dengan MMU..time aku pg tu mlm so tak sempt nak amik gamba restoran nie...sebb time aku pg mlm dah tu hujan lak.....so time kasih to abg google.......!!



makanan kami mlm tu

*Lemon juice
* Barbican*air arab 
*Sup kambing
*kabsah Lamb
*Roti Arab

cukup lah tu kami bukan menketedarah pun..nie pun tak hbs...roti dia besar giler..lum nasi dia..boleh mkn 2 org tau...tu pun amik regular kalo large tak tahu aku cam ner size dia....


roti arab, nasi kabsah lamb, air barbican

sup kambing...........

titiba lak ader gamba ibu mithali ne lalalal..........



Total RM 35 rgt jer......berbaloi2 der....puas mkn..........
saper2 nak cuba tu boleh ar pg restoran saba cyberjaya atau kat setiawangsa pun ader....
walaupun tgu lama sebb ramai giler org..tapi sok.....nyum..nyumm......mkn!!!


2 comments:

Nashays said...

yummy....rindu nak makan kat saba

ahmad endo said...

part makan makan memang best

Post a Comment