Monday, December 6, 2010

My Bossi Besday 3 Dec

pejam celik pejam celik.......**terus tak celik hahahahah 

tetiba lak kan aku mencarut tu..tapi tajuk tulis lain hahah maaf jerlah...sebenarnya aku nak cerita pasal bos aku nie...3 december aritu besday dia yg ke 55 tau lagi 3 tahun insyallah dia nak bersara hehehehe...

yg tak tahan tu..dia siap suh rahsiakan besday dia yg ke berapa hahah..bos bos....
so Our laddy2 bos kat office nie..buat lah surprise besday to my Bossi nie...terkejut nyah punya boss tau...terharu lah konon.........hahaha 

kiter mkn kek n donut jer nyek......hahahah
**dia kata lama dah dia tak potong kek hehehe.........ader ker patut dia suh aku yg potong kek bg pihak dia......runsiinggg......


see ini lah my bossi.....

sy selaku PA PAP PAR kepada bos nak wish
selamat hari ulang tahun bos..
semoga bos sentiasa sihat, ceria & sentiasa jadi bos sy ......**winggg
happy Besar Day aka Happy tua daY bos......


0 comments:

Post a Comment