Thursday, December 16, 2010

pernah tak KOrang rasa Mood Rajin Membuak-buak.....

see pernah tak korang rasa nafsu serakah korang sgt rajin.......nie cerita pasal keje tau.sebb selalunya aku sgt2 mls nak kemas.......ntah aper ntah hari nie aku tetiba jadi rajin giler babas..smpai tong sampah penuh lah...selalu kosong jer tong sampah........

**tgk laci aku santik tak..............kemas jer..selalu bersepah mcm jin bertendang hehehe


***see Cantik tak?????????? 
""
""
""
""
""
meh nak Tgk tak muka Budak raJIn.....

""
""
""
""
""
""


seeee.........getik tak???negt3..nget.....

antara sebb2 kenp aku rajin hari nie aderl ah kerana......kerana....kerana .....BOs CUti!!!

pintu bilik dia tutup jer........!!horereyyyyy.....


sy sgt rajin...sy sgt rajin....sy sgt rajin.....lalalalla

3 comments:

Yan said...

nnti bebila nfsu serakah rajin gila babas ko tu dtg lagi..cpt2 dtg sini kemaskan opis aku yg mcm sarang jin ni yer..hihihihi

Fieza Story said...

hahah yan kalo ko sebelah bilik aku maybe aku akan tolong......jauh sgt lah.....alah ko cam tak biasa jer satu tempt ngan jin hahaha

Miz Jac said...

ha3.. same ah. kalu bos ade, x dan nyer nak kemas.. hehehe..

Post a Comment