Friday, December 31, 2010

sy Mengaku yg sy Curang....tapi saYa dah Cinta caMner.......

Mood sekarang.....: Bunga aPi di Hati.....oh i-city......
Kacak Luar
Kacak dalam
Kacak dengar sini
Kalau saya senyum
Awak mesti senyum sekali
Kalau kita senyum
Semua orang berjangkit
Bila semua orang senyum
Dunia tiada penyakit

yer yer..yer..sy mengaku yg sy tercinta ngan org nie..tolong jgn marah sy..sy bukan main kayu 2 tapi tapi main kayu 3 der..terima kasih kerana ko lah cinta hati ku.......tapi aku bukan player girl mcm dulu2 zaman2 muda..aku dah memberhentikan diri dari melakukan aktiviti tu..............

mula ko masuk padang hati aku bergetar2 laju...oh dah mcm kene kejutan elektrik bila ko melangkah masuk...OMG...........jatuh aku berdesup laju..

dulu safee aku pilih .....skrg aku tetap ngan fahmi...maafkan aku safee..walaupun ko lincah dipadang & penyerang & penjaring gol termanyak..tapi aku tetap memilih fahmi........hahahah

Meh tgk muka BFF lama aku
""
""
""
""

**gamba dicuri dari en Kosmo...zaman dulu bercinta tak der kamera!!hahah

oh fahMI2...........faHMi2..i FAll in love wit u lah.......kamu menjaga gol malaysia dengan baik sekali......i like it...i like it..time ko mcm nak terbang, terlompat, terkinjang2 ...........OMG u supper best lah!super Power betul..............& yg paling Utama Muka kamu mcm Org kOrean lah!!!!!Hensem lah Kamu**laki sy lagi hensem**tetetet......

jatuh ciNta lagi....lagi2 JAtuh CInta!!

**ko tgk muka dia...........
**wwweinggggggg...terbang lagi........

**nie gamba zaman2 dulo2 dia.............!!!huhuhu
zaman kami bercinta..........**hahah pasan lagi.tembak laju2.


 tgk dia siap main baring2 lagi nak selamat kan bola.........

**nie masa dia chating ngan aku **tetetttttttttttt.......
 **wei korang ...jaga Nasuha si kecik tu sana.......nt dia sepak bola kat aku lagi hahaha 

ooo jatuh cinta lagi.lagi2 jatuh cinta....

tapi jgn slh anggap ok..tak derlh aku buang terbiat nak jatuh cinta betul2 ngan mamat2 kat atas nie....aku jatuh cinta dengan cara permainan diaorg jer......heheheh

tahniah skuad harimau muda membangga kan malaysia setelah kemarau 14 tahun der.....penat punya tunggu tahun 2010 baru dpt hehehe.........

tapi jgn lupa diri or bangga diri lak lepas nie....hehehe

4 comments:

Wahida Nasution Thakhrim said...

jambu aje mukanya masa rambut panjang..

kahirie said...

aku pernah tumpaskan dia masa wakil peringkat tadika dulu....

Fieza Story said...

hahah kahirie: mcm kamu satu sekolah jer nyek?

Miz Jac said...

oyeah.. sangat suke kepada beliau jugak.. hebat tol lah die...saluteee! =)

Post a Comment