Monday, December 20, 2010

TahNiah .....it's Boy...Mulut seNyum lebar.....

Selamat pagi semua....huhu tahniah anak lelaki....giler tak sonok...dpt bby baru....heheh bukan bby sy tau..sy belum boleh mengandung lagi..tgu 2 tahun lagi insyallh tu pun kalo tak termengandung awal hehehee..........

aku nak ucap tahniah buat housemate lama aku dulu time berbujang dulu....tahniah Nor Shafinie !!!zareef dpt kawan baru

Nama :Muhammad Umar Mikael
Tarikh lahir :19 Disember 2010
Masa : 2.22 am
Berat : 3.2 kg
Tempat: Hospital Putrajaya

Sgt comel bby nie!!!
jom tgk gambar Umat Nabi............


**seee aku dah ckp comel kan.............sgt gebu & putih.......sebiji macam muka mama dia.hocacy......
"""
"""
"""
"""
dan selepas itu haruslah ader gamba sy.......




ok2...sekian terima kasih!!.................


3 comments:

❤ Baby Yats ❤ said...

cutenya baby boy tu...bila nampak org baby kan...rasa2 nak jugak ada baby kecik memandangkan anak kak bru 1 tu pun umur dh 8thn...hehehe
mcm best ja ada baby bru kan...:)

kahirie said...

baby yang chumelll...

fYnIeS said...

name dia muhammad umar mikael.. tq aunty fiza :)

Post a Comment