Friday, January 7, 2011

Aper Musim ker Org nak Ckp Pasal Shawl

*entri pendek*
aper pelik sikit hari nie....jalan-jalan sik2 jumpa entri nie......
Panas der...sy pun pakai tudung shawl **tak slh kan???
Panas der.....sy pun pakai tudung colour suka hati .......**tak slh kan??

tak mau ckp banyk2..tapi TERASA DER BAHANG DIER..... ...
korang tak percaya terjah blog nie


dan banyk lagi...........*males deh nak copy banyk2..tapi yg paling panas blog lensa rosak......hahahhaa .....jom layan........


10 comments:

Anisa Hang Tuah said...

haaa
mari terjahhh...

Sweet like Strawberry said...

nisa: terjah jgn tk terjah...pns der hahaha

nadia said...

nadia pun pakai shawl..senang

cik hani said...

haha.sabar je..lantak le diorg nak ckp pe.. kan??
:)

khalidahmacambaguss~O_o said...

dah baca...tapi baca yg dua atas tu je...

bg saya, jangan cepat melatah kalau sweet tak buat mcm apa yang dorang kondem tu... sebab bg saya kadang2 betul jgk apa yg dikata...

berpada2lah dalam berfesyen... wanita itu adalah perhiasan terindah di dunia, dan malu mereka itu adalah mahkotanya...

jadi kalau dah terover fesyen dan terlalu mengeksploitasi term 'aurat' itu sendiri, di manakah malu sebagai mahkota itu?

**sekadar beri pendapat...:)

Sweet like Strawberry said...

hahah betul2..tak derlah sy melatah..tapi rasa lah jugak bahang tu hahahha

Indah Mulya said...

tak taw pn psl isu ni until i read ur blog..
dasat..huhu

Myaby said...

x dpt nak puaskan ati sume org. gua takde la terbakar sgt pon walaupon gua pakai shawl. lgpon org tu kate shawl menjengkelkan. so what? ade aku kesah. kwkakakakakakaka

Wahida Nasution Thakhrim said...

dah bace kesemuanya.. semua utarakan pendapat masing2.. saya ambil sebagai nasihat dan peringatan untuk diri sendiri..

Sweet like Strawberry said...

huhuhu..........pendpt yg ader kalanya tak kene tempt hahaaaa...

Post a Comment