Wednesday, January 5, 2011

Contest Jelingan Manja

tup tup tup tetete.........
jalan punya lah jalan tetiba boleh lak tersandung kat blog nie...heheh
wowo dia wat contest..i like contest nie**walaupun tak pernah menang.....
contest jeling-jeling manja lagi tu....i suka memg jeling2 nie kekadang sampai juling tgk laki lain hensem eh bukan laki aku hensem.......hahhaa

aku nak tag kwn aq....
1- Yan budak suka iklan - http://yanzal.blogspot.com/
2- Mummy Hotter - http://ourlovenlife.blogspot.com/

antara syarat-syarat dia ialah:

1. Buat entri pasal contest nie. Semestinya kan?seperti biase. tajuk macam kat atas.(done)
2. Follow blog nie.Kalo tak, nak update macam mane kan?Kalo rajin follow blog nie sekali PrettyLensStore
*sebab PrettyLensStore nie main sponsor*(done)
3. Copy banner kat bawah tue sekali dengan backlink.(done)
4. Gambar contest anda. ikut tajuk tema ok? Tak kan la tajuk jelingan manja korang letak gambo tgh mkn  kan? Ikut tema k sayam-sayam.eheee(done)
5.Gambar sendiri,i mean owner blog yg bertanding.Tak mo gambo orang lain. Tak kisah seorang or beramai-ramai.(done)
6.Sila tag kawan2 anda tak kisah la berape orang pun. Atleast seorang.(done)
7.Komen entri nie sekali dengan link korang.(done)
8.Tak khususkan untuk girls aje.Boys pun boleh join.Jangan malu jangan segan.ehee(done)










aku pertaruhkan gamba nie.......alah gamba kat bawh nie.....
""
""
""
""
""
**manja kan jelingan sy....& sy sgt comel.....alamak perasan lagi**sila tembak laju2 heheh
gamba nie aku amik pada 02.01.2010 di Taman Tasik Putrajaya.........

Hadiah -hadiah untuk pemenang:

Hadiah pertama :
1 pair Geo lens with cute lens case or 2 shawl+inner
**huhuhu lens lagi nyah..lepas nie kalo menang mata i colour2 hahahaa

Hadiah kedua:
1 pair Geo lens or shawl+inner


Hadia ketiga:
shawl + inner

Saguhati:
2 x Shawl


4 comments:

Bulan said...

thanks join dear.
bulan follow

fyna said...

gud luck....

fyna said...

gud luck!!~


jom singgah n follow belog saya..
http://inibelogfyna.blogspot.com/

ZACK ENTRY said...

semoga berjaya..



btw, saya salah seorang juri kontest ini..hehe

Post a Comment