Saturday, January 15, 2011

fakta Cinta.....

  • "Bila awak nak cari teman lelaki?"
  • "Bila awak nak kahwin?"
  • "Awak bila nak tamatkan zaman bujang?" 

Korang rasa tension tak bila org taya soalan2 mcm nie???kalo lah aku comfom lah tension sampai rasa nak bunuh diri eh slh bukan..sampai teremosi satu hari suntuk tu kalo org taya soalan2 mcm tu.....huhuhuhu

cinta bukan lah dtg bergolek kan....kene usaha & terus berusaha..tapi kalo dah berusaha kuat giler nak mati tapi jodoh tak sampai lagi memg tak guna lah..bak kata org belum sampai seru lagi........

 cari lah teman korang sebaik mungkin kerana..........19.23% penceraian berlaku kerana tiada persefahaman!

meh aku nak kongsi sikit fakta cinta ku......
  • Kejayaan sesuatu percintaan hingga ke jinjang pelamin adalah faktor kekuatan mental dan bukannya fizikal.
  • Tak payh lah bazirkan emosi atau wang terlebih kepada seseorang lelaki sampai lah korang pasti & tahu dialah lelaki ideal bakal suami awak.
  • Di dalam dunia sekarang lebih ramai wanita yang tidak berkahwin berbanding lelaki! **nie memg pasti lah sebb skrg perempuan zaman lebih pentingkan kerjaya bila dah berjaya baru nak cari suami tapi time tu dah tua hehehehe 
  • wanita perlu mengetahui kekuatan dirinya dan menggunakannya untuk memikat lelaki.
  • Lelaki ideal mungkin satu dalam sejuta Jadi, cari lah lelaki korang tu nyek.....sampai jumpa lelaki idaman....
  • jangan terlalu murah atau terlalu mahal..........jgn sampai jualan mega sale pulak hati korang tu
  • Saiz badan dan fesyen pakaian tidak menarik perhatian lelaki ......**nie sendiri fikir lah nyek...
  • Jangan bercinta dengan lelaki kerana rasa bersimpati dengannya!!!nie jgan2 jgn dah jangan sama sekali sebb memg comfom perasaan simpati tak boleh berubah menjadi cinta....
  • dan paling penting...be yourself & love yourself dulu baru nak love love orang lain...tak mau hipokrit2 jadilah diri anda sebenar...........


i love my self, my hubby, my son & my family so much!!


0 comments:

Post a Comment