Friday, January 14, 2011

Giveaway "My Fav..!"

**nak join klik gamba ini!!!

1) Terbuka kepada blogger sahaja.(done)
2) Jadi follower belog ini.(done)
3) Buat 1 entry mengenai Giveaway "My Fav..!" (done)
4) Sila jawab soalan ini. (done)

i) Awak ada favorite colour/s tak?,
ii) Kenapa awak suka colour/s tu? and
iii) share some picture yang berkaitan dengan colour favorite awak!

4) Jangan lupa tinggalkan komen ada beserta link entry yang awak buat tu ;)(done)
5) Giveaway akan bermula pada 8/1/11 - 21/1/11.(hope Menang)


My Fav color : is Pink piNky.....**comel kan.....muntah plizzz..
knpa sy suka pink sebb sy rasa bila sy pakai kaler pink sy bertukar menjadi **betul ker??....cute, Comel,santik menarik ko memg the bom lah dan tak lupa jugak georges**betul ker eja cam nie..abaikan

Hampir majoriti barang2 sy semua pink, dari kete barang umh dan lain2....heheheh sampai hubby pun naik juling tgk pink sana sini.............

1 comments:

JIJI YU said...

iluv pinky2 muahhaa..

Post a Comment