Monday, January 10, 2011

i'M sepices.......

**frust**
**frust**

Tahun nie dah best dah ..sebb rasa macam ader dua kategori jer
Indie & Program ReaLiti

Me sePicess....
shut up tak shuut up......
AJL ker 25 dah hbs??saper juara???comfom korang tahu.
Malesssssss nak cerita....Penat jer tgu taU sampai tgh malam...
Sanggup der tIdo laMbt...taPI Tak bOleh Bla DEr.....

Terasa Kecewa sikit.......
kalo lah Yuna Ker, Faizal Tahir, MUT ker Juara Kan best..........

Vokal Terbaik.....
Knpa bukan BlacK atau Hitam yg menang.........me sepicess

p/s: macam mana diaorg pilih juara kan????


5 comments:

Wahida Nasution Thakhrim said...

tak tengok langsung AJL semalam sebab dok leka main game.. tgk pada pemenang saya pun kecewa juga.. tak pe la, dah rezeki dia.. apa pun tahniah yea..

Putri_Aizat said...

aku pun xfhm nper juara dia tuuu....mmg agak sepices...

tp yg best lawak fbi mmg menjadi mlm tuh...

Sweet like Strawberry said...

wahida: huhuhu tulah rezeki 2011 hahha

fetty: tahu tak per..best pengacara dia jer hahaha ..tang pemenang sepices sikit

A N A B E L L E said...

ANA rafali la beb..huhuhu...

Nia said...

salam ziarah Fieza,

rasa tak berbaloi stay untuk tunggu result kan..huhu..

jemput join ya
Baby & Me Shopping Style Contest

Post a Comment