Wednesday, January 5, 2011

Jom Sertai Bloglist Blog Bdk Botak... (",)


kennpa sy nak join bloglist budak botak nie yer...sebb sy adalah budak perempuan ke mak budak hahah abaikan.......
antara sebb musabab dia haruslah nak melebarkan sayap mayap blog aku nie....nak jugak lah tetiba rasa follower beribu riban......teringin lah jugak nak rasa BEE meletop2....amik ko..sekali cash out 1+++ mata duitan tak aku.........hehehe

aku nak tag
Syarat2nya:

1) Buat 1 entry dan letak tajuk "Jom Sertai Bloglist Blog Bdk Botak"(done)

2) Letak gambar atas tu kat awal2 entry korang.(done)

3) Nyatakan korang lelaki @ perempuan (senang nk kelaskan)- (done)

4) Tag 3 orang kawan2 korang yg berminat (done)

5) Letak link entry korang kat bwah nie.(done)

6) Share dkat Facebook. He3, xda la yg ni gurau ja...(xdone sebb gurau hehehe)

0 comments:

Post a Comment