Thursday, January 13, 2011

kami DItaja...!

kami di taja..oh tidak sama sekali
untung lah kalo kami ditaja....
kami bukan artis pun sampai ader org nak taja2 nie
kata org rezeki jgn ditolak musuh jgn dicari....
dah Orang nak belanja...aper lagi kiter on jerlah kan??
bukan senang org nak belanja nie...
''''
''''
'''''
'''''

Motif utama Nak bgthu
tengah hari tadi kami Mkn KFC !!!!
 
sedap hingga menjilat jari!!aku amik snake plate jer..igt kan nak amik yg 3 ketul tu tapi segan lak karang org ckp aku mencekik lak.......hahhaha
lepas makan KFC aku makan icream lagi.....pergh memg menternak lemak lah aku lunch tadi....**huhuhu malam nie tak nak makan lah..nak diet hehehe.....
 
 
kfc idaman ku selalu......
 
**kami pergi bersama zana & saya
**sila abaikan si gemuk ....yg pakai baju putih purple tu ..sibuk jer nak interframe jugak.....
**Ya aMpun teMbamNya pipi ku!!nafsu makan tu skrg tidak terkawal!!

bila dah makan kenyang........nak2 office lah sejuk giler nak mati
perjalanan semakin pelahan
mata ku semakin berat.....
bos lak tak der......
aper lagi


sempat lah aku tdo selama setengah jam hingga kan telefon bunyi baru aku terjaga hahahah!!!!

ok..ok sy dah bangun...**sambil mengeliat & buat2 muka comel
Selamat Petang semua!!!!


**jelek kan gamba nie!!!hahaha

2 comments:

niesz said...

yummy!hehe..sedap nyer..

kahirie said...

saya kalau tido kat ofis memang kurang2 dalam 3 jam. sedar2 dah kene jek dari belakang...lepas tu terus bangun snap gambar haha

Post a Comment