Friday, January 14, 2011

nak Ckp aku Jakun......sikit tak Kisah

Assalamualaikm ....uppsssss selamat pagi korang.....
meh mak cik kiah pekasam nak cerita...
nak ckp mak cik nie jakun ker?lamppy ker?lampin ker?? sikit pun mak cik tak kisah
semalm aku main lah ngan remote astro aku..tertiba aku terjumpa 
astro First!!!**korang tahu nie???aku baru tahu semalm
format astro first lebih kurang mcm wayang jugak lah....
saluran 480....
***gamba dicuri dari skrin tv umh aku......
setakt nie baru 3 cerita ditawarkan ..let cek it out!!:-

*cerita damping malam yang konon2 seram tapi bila hbs cerita semua org ckp **membazir jer beli tiket wayang........
**cerita ngangkung.......pasal hantu jugak tapi hantu kelakar yg konon2 pecah panggung tu
**cerita aku masih dara ........cerita nie no komen sebb aku tak dara lagi ahahahahha

lepas nie tak payah dah berebut2 nak amik tiket wayang & beratur panjang
tgk astro sudah......astro kan "Macam-Macam Ada"!!!

5 comments:

Wahida Nasution Thakhrim said...

beratur ambil tiket, beratur beli popcorn tu tak kisah sangat.. yang penting skrin besar.. sound mantap!!

Sweet like Strawberry said...

achik mesti suka org ramai2 kan??

niesz said...

ala..niesz xde astro..sob..sob..:(

Sweet like Strawberry said...

niesz maknanya kamu lagi tak up to date la hahahha**jahat tak??

Putri_Aizat said...

haha...hampeh lah ko ni fiza...ko dah jadi mak dara dah...ahhahahaha...

Post a Comment