Wednesday, January 12, 2011

New Year Giveaway!! -Ayeen's

yer yer..
sy selalu mengaku yg saya comel & cute lah & gebu lah dan lain2..tak kisah lah...yg pastinya aku nak masuk contest nie sebb hadiah yg ditawarkan semua comel & colour2 full der..
saper tak nak..nak2 kalo benda free.......
barang dah comel kalo pakai mesti lagi comel kan.............**pliz sy nak menang....

bg lah sy menang plizzzzzz.........huhuhuh


1- jadi follower blog ayeen ni dan letakkan link blog ayeen kat blog korang.(done)
kalau nak letak ayeen nye banner pon bleh jugak..sila amek disudut kiri blog..
2- buat entry pendek / comel tentang giveaway ni + gambar kat atas ni boh skali...(done)
3- tinggalkan komen anda kat entry post ni tentang penyertaan korang, dgn linknye skali..(done)
4- tenkiu ;)(most welcome)


**klik pada banner kalo nak join!!!

0 comments:

Post a Comment