Wednesday, January 12, 2011

Loving mineral make uP

**sila klik banner nie ok...

santik tak make up kat atas..of course lah santik kan....nak 2 kalo dpt free memg lagi santik lah....mahal der RM 115 heehehe....kalo sy dpt haruslah sy pun santik jugak mcm penganjur kontest nie......
kan kecantikan hak milik setiap insan.........**amcam sy boleh menang tak??

jom ramai2 join contest nie..klik jer kat banner tu....

warna aper yang reben izzah pakai

(hijau)


Hadiah mengandungi:

1 x Eye Shadow Sample Kit containing 5 Eye Shadow (Natural Earth Color)
1 x Loving Sample Kit containing 3 Foundation + 1 Finishing Powder + 1 Cheek

* Mineral Foundation #Lumiere Light Medium Neutral
* Mineral Foundation #Lumiere Light Beige
* Mineral Foundation #Lumiere Light Golden
* Finishing Powder Sheer Silk
* Cheek or Radiance # Cherry Blossom

Dan juga FREE!

* 1x Baby Kabuki brush
* 1 x Wet-Dry Eyeshadow Brush

Semuanya bernilai RM115! wpml good Loving Mineral Make Up Giveaway!

Cara-caranya

1. Buat blog entry pasal contest ni dan link ke page ini (done)

2. Jawab soalan mudah ni: Warna apa riben yang Izzah pakai? (done)

(Hint: Lawat blog Izzah dan tengok header – jawapan ada di situ)

3. Tinggalkan permalink entri anda di bahagian komen(done)


0 comments:

Post a Comment