Wednesday, January 19, 2011

:: taK terkejar aku:

Untuk pertama kalinya dalam minggu nie straight aku tak mkn GAJI BUTA!!dan Untuk Pertama kalinya aku sampai tak sedar rupanya dah kul 5...selalunya 15mint sebelum kul 5 dah standby kat punch card.....***bagus fiza.....
Meja aku tak payah ckp lah....berselerak giler2 vavi punya....dah mcm meja PAP dah bukan PA....
giler manyak keje..pepagi bos dah dok depan nie suh wat keje.........giler ar...nak bfst pun tak sempat........
ntah aper musim ntah minggu nie bz dia lain macam....

dengan assgment melambak2 tidak dlam i-class tu...
kalo balik umh comfom lah tak sempat nak buka buku.......

sori tak sempat nak BW minggu nie....huhuhu mesti minggu nie mR BE tak bg duit....:(

**ok nak buat keje..karang menjerit bos taya surat dah buat belum......chowwww

0 comments:

Post a Comment