Wednesday, February 16, 2011

isnIn aritu

wakaka sebenarnya aku tak tahu nak letak tajuk aper entry aku nie...
motif ..aku nak mengadu kat sini .......
isnin aritu aku kene balik naik bus...setelah bertahun2 lama nyer ko tak naik bus Nadi Putra..tetiba isnin aritu aku terpaksa naik lak bus...kete masuk bengkel.......sop sop sedih kan??tak pyh nak sedih2 sgt masuk bengkel pun sebb tukar tayar hehehe....
perasan bila nak naik bus tu..perghh sumpah kelam kabut aku ...bus number berapa nak naik?tambang dah naik ke belum?......nak duduk mana nanti dlm bus......hahahha giler ko mcm org pertama kali naik bus...
ini lah antara bus2 nadiputra..aku mcm keseganan nak amik gamba time naik bus..karang org ckp aku nie baru ker kat putrajaya nie.......hahahah
Perjalanan aku nak ke bus stop tu boleh tahan jugak jauh nyer..
aku terasa jauh sebb dah lama giler tak naik bus....


**korang nampk tak bus tu???
yang pastinya tu bukan bus yang aku patut naik........hehehe

perjalanan yang panjang sekaliiiiiiiiiiiii



sebagai bukti aku naik bus....!!hahaha
bila naik bus comfom lah sampai umh lambat.....6 lebih aku samapi umah.....sebb aku tersalah amik bus....hahahaha....selalunya kalo naik kete..kul 5.20 dah sampi umh 5.30 amik Machi boy....tapi aritu aku amik machi boy lambat..terus merajuk ko..pandang aku tak nak......hai ya dak kenit nie mcm tahu tgk jam jer.........!!!

0 comments:

Post a Comment