Tuesday, February 15, 2011

Machi Boy dah Mula Makan

pejam celik, pejam celik dah nak masuk 6 bulan my machi boy....dia semakin hensem sekarang..pewittt haruslah aku puji anak sendri kan...kalo aku tak puji saper lagi nak puji ..tak gitu ker?

1 .Mac nanti genap lah dia 6 bulan....kejap jer rasanya....aku dah mula menjinak2 kan diri bg dia makan nestum......teruja ko nak bg dia makan..dengan harapan suruh dia cepat membesar kalahkan si mirul si budak gemuk!!! hahaha...Machi boy mula2 haruslah rasa terkejut ..aper yg mummy aku suap nie..kening dia kerut seribu mcm ader masalah besar jer....dah tu lama2 agaknya dia rasa sedap......ternganga jer mulut dia....sonok giler time nie...sungguh bahagia rasanya!!.....


nestum madu..siyus sedap der..manis nak2 kalo campur dengan susu !! 


erkkk *sambil senyum........Alhamdulilah.......
mummy Machi boy dah kenyang........


Boleh pandang2 , jangan pegang2....
Machi boy saNdar Kekenyangan...

**tgk dia dah mula buat senyum kambing dia.....sweet der..luluh jantung aku bila tgk dia senyum....

bila dia dah kenyang sambil senyum2 tu..tetiba dia pegang telinga dia?*motif haruslah nak suh aku korek telinga dia lah tu....siyus der mcm org tua...*stim bila org korek telinga dia hahahhaha ~ ini menandakan anak aku lelaki sejati boleh merasai perasaan stim ..............**tetteteet..ader kene mengena ker?....


mummy cepat lah korek telinga!

tgk anak aku tengah layan time aku korek telinga .....sampai mata pun nak tertutup hahaha....
*stim lah tu *******hahaha

machi boy, machi boy.....ntah aper2 gelagat dia ....rasa bahagia double triple bila kamu ader!!
muchksssssss....

1 comments:

Post a Comment