Tuesday, February 8, 2011

my Machi Boy

wah terasa mcm dah lama tak cerita pasal my machi boy...hehe amik o hari nie sekali 2 entry aku nak cerita pasal nie......heheheh
my machi boy skrg dah pandai meniarap & angkat2 bontot sikit...hocha......jap lagi dia nak merangkak dah..mcm cepat jer masa berlalu....
.....tapi .....
sy ader masalah besar......besar sgt2...tak tahan lah besar masalah tu....
my machi boy sekarang dah start main air liur.....huhuhu tak suka..bukan sebb air liur dia berbau..sumpah air liur dia tak bau....wangi tau....
kata org bila budak mula main air liur ..rambut mummy dia ader start gugur....aku mula2 tak percaya..tapi kan it happen ok....rambut aku gugur dia tak igt lah...kumpul2 boleh buat rambut palsu lagi satu....
tension kan???mcm3 syampu aku dah try..tapi tak jaln jugak....
mak kata nanti dia dah tak main air liur tak derlah gugur tu???tapi kan sampai skrg i still wondering kenpa air liur tu dikaitkan dengan rambut???


 ***tgk dia main air liur
siap buat belon tu....


tgk dia pandang camera...
gedik machi boy..


ok dah...mls machi boy layan mummy......hahha
_that my machi Boy_

3 comments:

niesz said...

comel nye die!sgt comel!geram2!hehe..

Wahida Nasution Thakhrim said...

zareef!! comelnya!!

Sweet like Strawberry said...

wakakka mcm mummy dia tak??nget

Post a Comment