Thursday, February 17, 2011

Office Port LUck

hari nie mean 17.02.2011 lah kan??tak derlah aku salah tarikh....hhehe
semalam aku baru diberitahu.esok office ader buat port luck......part aku lah kene buat desert......**ya ampun dlm hati aku.....bagi tahu last minit lak tu.....nak masak aper lah desert2 nie bagai....aku kat umah lepas makan tak der pun desert nie hahahha............nak2 bila dah ader machi boy..bila balik umah comfom lah tak boleh buat kene aper..kene melayan dan mengadap dia jer................

so aku fikir buat yg paling simple jer.......
 

 Choc cake 
**ya ampun tak tahu rasa aper..sebb butter tak der..aku ganti dengan minyak masak hahahah.....layan jer....so kek aku tak gebu hahaha


agar-agar laici...
nie boleh dikategorikan jadi lah.....sebb nie baru first time aku buat agar2 ....sumpah sebelum nie aku tak pernah buat agar-agar.......hahahha

p/s: harap2 makanan nie boleh dimakan.......huhuhu..........maaf yer kalo tak sedap.......

1 comments:

Anisa Hang Tuah said...

choc cake tu sgt sedap lahhh

Post a Comment