Tuesday, March 22, 2011

keriangan berganda!!!

weekend yang sgt2 menyeronokkan kan...double triple  sonok lah....
terima kasih papa sebb sanggup melayan kerenah ku.....melayan nafsu berjalan ku yg kuat bagaikan KLCC....

sabtu lepas 19.3.2011.genting kami terokai buat kali keberapa ntah lupa hahaha.....motif nak release kan tension before final.....

jom layan a few pic...
 perjalanan dimulakan dengan membeli tiket cable car..
kami di dalam cable car....kamu bukan pergi bertiga jer..tapi berlima...bersama pasangan kekwan..
zana dan aidil..**sweet tak


that my machi boy!!!...selamat dia tak meragam sepanjang di genting....machi boy machi boy..untung jadi ko..6 bulan dah jejak kat genting...mummy dulu first time pun umur 19 tahun hahahaha



i love both of them

gedik der gamba nie hahahaha

we a happy family.....amin.....!!


amoi santik pegang machi boy!!



bajet jambu kan mamat nie
dan banyk2 gamba di atas aderlah hasil kegidikan kami...hahahha genting sgt2 sgt2 sgt sejuk sebb plus ngan hujan..sehinggakan banyk permainan dihentikan.....wakaka....sikit2 hujan..sikit hujan .......

tapi sempat lah jugak aku cabar laki aku sok naik benda nie..........super duper best....**aku comfom lah dah try tapi dulu lah ....hahahah

1 comments:

My Aisy said...

ewah2...bestnyer gi genting....

Post a Comment