Tuesday, March 22, 2011

tudung Oh tuduNg..Bungkusan sy Dah Smapai..huyehhhh

sgt sonok pagi nie...aku dengan girangnya dimana bos aku tak der...banyk pegawai tak der...aper lagi aku lah bos hahaha..............tadi aku taya lah kwn aku yg jaga pos laju...*ecah barang aku ader tak***sekali dia ckp ader norhafizah *** kan???aper lagi gila girang aka excited nak tgk barang !!sekali buka .......sy sgt sgt2 suka...hehehe

sy beli dari MEENA BOUTIQUE HOUSE..........

Pada asalnya sy pakai tudung syira kaler pink.....sekali punya tak sabar..terus tukar kaler biru..nsib lah ader kene gak ngan baju hehehe

poyokan minah nie....excited ngan tudung baru dia hahaha
heheh sy bukan bukan beli satu jer tau...punya lah tamak haloba..sekali 4 aku beli hahah.....merah, purple, kelabu & biru.....

tak lupa jugak sy dpt button ana muslim dari MEENA hehehe....tq....

next time fiza beli lagi ok heheheh
p/s: shoping moping...double triple keseronokkan..!!





3 comments:

Wahida Nasution Thakhrim said...

jangan lupa post gambar kat sini bila pakai tudung baru tu..

Mizs Fieza said...

achick: heheh tudung biru yg fiza pakai tulah tudung yg baru sampai tadi...tudung yg ader bunga rose heeheh

My Aisy said...

pergh...best nyer beli tudung ye cik fiza...cecantik lak tu sume...

Post a Comment