Monday, April 18, 2011

hidup tu jgn nak Perasan Kot Hot-Hot sgt boleh tak?


pelik?jeles?menyampah?hot?konon glamour?mcm ko sorang jerlah yg ader kat dunia nie?bajet cam bagus?aper yg ko buat semua best?semua org terhegeh2 nak tau?bajet semua orang adore ko?bajet baby doll ker aper?

pernah tak korang jumpa hamba allah yg bajet dia sorang2lah yg hot hot taik ayam, dia sorang lah yag paling best.......pergh rasa nak bg kaki jer kalo org mcm tu.......menyampah pun ader kekadang........yg aku lak layankan jerlah mahkluk2 mcm tu..bg puas hati dia.....nak kata dia best aku iyer kan jer........**sebenarnya mals nak layan.......

hidup nie tak perlu lah nak berlagak sgt..tak kemana lah hidup ko......balik ke tanah lak nt...berbungkus baju puteh se-ela baru 10 rgt murah jer..tak pyh nak pakai barang mahal2 sgt..biasa2 sudah...janji santik........tak perlulah nak berbungkus dengan sutera dan intan permata samapi the whole world ko bgthu....yg aku lah biasa lah *iyerkan jer hahahaha............aku jeles??Sumpah tak ok..........tak kuasa aku nak jeles dengan benda2 mcm nie........
 
hidup tak perlu nak bangga sgt....biasa2 sudah...bajet semua org suka ko lah, bajet semua puji ko lah kalo ko mcm tu.........hai lah labu..ko buat mcm tu org kutuk belakang der....biar lah ko ngan labu labu nyer...........ko nak kutuk aku pakai tudung pelik lantak ko lah......aku senang jer aku iyerkan jer......hahah
 
dah lah males aku nak cerita panjang2 pasal ko..buat tambah dosa kering aku jer.......sendiri fikir lah nyek..hidup tak perlu nak menongkat langit..berpijak lah dibumi yang nyata......**saper yg terasa buatlah tak ader rasa nyek..........

2 comments:

Keri Henry said...

biasalh manusia...

Miz Jac said...

kihkihkih.. usah dimikir.. janji kite hidup bahagia dlm donia kite..

Post a Comment