Tuesday, April 12, 2011

lelaki?knp Mesti Malu kaLo beli Pad

al-kisah hari nie mau cerita pasal PAd atau nama lain  bagi PAd ialah tuala wanita dan bukan lah ubat demam yang ditampal di dahi seperti Cool Fever tu......oh.....tidak sama sekali...........PAD bukan untuk ditampal di dahi ok......celup kat air dah tu tampal kat dahi hahaha mengantikan kool fever!eee yakk

kool Fever!!

PAD juga bukanlah tuala mandi tapi tuala yang digunakan oleh wanita semasa period or datang bulan.................period haruslah normal bg semua wanita kecuali yang dah monopousssss...........hehhee......motif aku nak cerita hari nie aderlah pasal kenpa...knpa lelaki malu nak belikan pad???jijik ker benda tu??kotor ker benda tu???aper yg kemaluan sgt nak beli PAd.....eh camon lah der....baru suh beli belum suh cuci pad hahahah****.   heheh kalo suh cuci ntah mcm mana ntah gaya nyerk hehehehe.................

aku nak cerita hari nie...cara laki aku nak menghilang malu semasa aku suh dia beli pad:-

1- Dia akan tengok hpn jer..sikit2 msg aku........*ayg nak jenama aper?wing?maxi?overnite?........sajer jer nak msg tau dia nie...pdhl dah tahu selama nie pakai aper hahahahha.....

2. cara kedua nie kalo dia kemaluan terlampau dan bila ramai orang kat kedai tu........**punya lah time nie segan2 nak amik PAd....dan dan terus tpn aku.....konon pura-pura cakap ngan aku.....seperti biasa soalan yg dia taya *jenama?wing?maxi?overnite?............hai ya tiap2 bulan beli pun lagi mau taya ker??.........**??? 
3. Cara ketiga.........amik gamba kat hpn tunjuk kat tuan kedai........*abg saya nak benda nie?**contoh2 mcm tak tahu langsung n jarang beli lah tu hahahaha

hai lah lelaki.........aper lah kemaluan sangt mau beli pad............so lelaki sila lah jawap ok.......



cerita psal PAD....................*anda pun cuba lah sesuatu yang baru*.....Libresse hehehe.............sssgt selesa pakai dia nie..........patut lah YUNA boleh pakai smapi terjun helikopter hahahaha...............

0 comments:

Post a Comment