Tuesday, April 12, 2011

makan jgn sebarang makan.....cakap pun jgn sebarang ckp...

baru2 nie punya lah heboh pasal cendawan kan?mula2 pasal telur tiruan pastu pasal cendawan lak......hai ya mcm2 der....yer yer yer..aku org kampung jer dulu........mak n ayah aku ader kebun getah/kepala sawit jer untuk menyara 9 anak dia....tak derlah ader company or busniess yg berjuta...hahahah

cendawan liar nie...kalo taya aku comfom lah aku pernah makan.....siap selalu kutip lagi tau.....nak nak time musim hujan...memeg mcm peribahasa karam singh lah......*bagaikan cendawan yang tumbuh selepas hujan** kalo dulu makan ok jer..mak aku suka masak lemak cendawan yang first tu.....pergh sedap wowo......lagi sedap dari cendaawan yg tanam2 nie...........maybe sebb sekarang cuaca dia lain mcm kot........

so aper2 pun lepas nie......makan jgan sebarang makan ok........makan lah makanan yang tinggi serat!senaman itu penting.........kurangkan makanan yg tinggi lemak***hahahah...pesanan ini dibawahkan oleh miz fieza healty center hehehe.........



2 comments:

Miz Jac said...

baek cik fizaaa... jadi takut lak nak makan kat luar sekarang.. nak masak, x berapa nak handal.. hahaha.. korang 1st paper brp hb?

Mizs Fieza said...

hehe jac start paper 29 pastu 5/8/9 huhuhu...........dah study ker?

Post a Comment