Thursday, April 28, 2011

What im feel toDay?

super duper stress....
double triple streess........

giler ker aper?
esok exam first paper...
buku tak baca lagi....
alasan sebb malas lagipun paper nie banyk membaca..sumpah aku tak minat membaca...

bos aku lah happy?
sebb??

sebb??

naik pangkat lagi.........lagi2 naik pangkat........

yg aku lah triple stress sebb nt ader bos baru!
tak suka tak suka tak suka!

bos nie dah ok dah........dah giler charming, friendly, n super duper cool.........

sedih lah bos.........bos......!!

4 comments:

Anisa Hang Tuah said...

chill
:)

Wahida Nasution Thakhrim said...

biasa la tu.. dah tukar bos, mesti kena ambil masa nak kenal bos baru.. belum tentu bos baru ni akan giler charming, friendly dan super duper cool macam bos dulu.. jangan stress2 yea..

Wahida Nasution Thakhrim said...

sabar yea.. harap2 bos baru ni super duper cool, friendly dan giler charming macam bos dulu..

My Aisy said...

tu lah...bos aku pun dah nak pencen...
malas tul lah klu bos bertukar nih...
nak menyesuaikan diri tu yang leceh tu...
klu dapat yg ok..alhamdulillah...
klu dapat yang hampagas...nasib lah...

Post a Comment