Tuesday, May 10, 2011

::Ditipu & terTipu::

Assalamualikum semua.......
hari nie aku frust giler2 babi punya?why sebb aku kene tipu....
saper yg suka kene tipu kan?org giler jer suka kene tipu....tak ke mati kalo kene tipu mcm tu??
ok2 dipendekkan cerita....aku kan start berniaga baju baby???alah aku buat sajer2 jer bukan sebb duit sgt pun..walaupun salah satu sebb.... sebb duit hehehehe...arghhhhhhhh persetan kan itu semua....

RM 1500.00??ok2 lah maybe setengah org jumlah tu sikit jer??tapi pada aku pergh banyk tu.....boleh buat mcm2 ngan duit tu?setakt nak shopping barang dapur mau 5 bulan tak hbs mkn hahahaha......

penat lah aku order pyjmas dari awl bulan 4..dijanji kan awal bulan 5 samapi..........1 bulan beb aku tgu?last2 tak dpt..punya lah org dah order!..ader yang dah bayar.......!fu**K betul lah.....last semua kene cancel n kene bg duit balik.........*nasib lah aku tak guna duit tu....kalo diguna? tak ker giler tu nama nya???mana nak cari duit tgh2 bulan mengambang mcm nie?nak2 org makan gaji mcm aku...hujung bln jer mesti sakit sebb nak tgu gaji.........

sumpah lah aku ckp...sumpah aku tak nak beli ngan org tu lagi......biarlah org tu bg harga giler babi murah ker aper ker.............mampus tak layan sgt....my hubby ckp..*lain kali jgn beli ngan org tu lagi???ok fine..even laki aku tak ckp aku pun tak nak beli ngan manusia tu lagi..janji berbelit...harapkan manis dimulut jer..tapi .....................

lepas nie kalo aku nak amik stok direct terus ge amik kat pengilang jer..senang.... tak derlah kene kencing kuat mcm nie! agaknya dugaan nak berniaga kot......tak per chill2 sudah............

-out of mind-

0 comments:

Post a Comment