Monday, May 23, 2011

Hati Kecewa tapi syukur..dtg Jauh2 tgK kedaI kene SAMAK!!

wah ko cerita pasal kene "samak" mesti ader unsur2 yg tidak halal yang mengandungi BabI......

nak dijadikan cerita punya lah tetiba aku teringin nak makan CURRY PUFF dekat IKEA....

silap lah papa sebb taya hehe
Ayg: Pa ayg mls lah nak masak arinie**motif nak ajak makan luar lah tu hehe
Pa: Ayg nak makan Aper***nasib dia faham heheh
Ayg: Jom pergi makan CUrry PUff dekat IKEA.......
Pa: Jauh betul mintak.........***dengan akur dia kata yerlah siap...hehehehehe tulah saper suh taya hehehe

gamba ehsan dari cik google.........
hahah ptut lah ko sedap curry puff...............

so selepas zuhur kami mengagahkan diri pergi ker IKEA....dalam hati time tu dah terbayang2 makan curry puff panas2 sambil minum air ice lemon tea hahahahha....totetetete perjalanan dari Putrajaya ker Ikea agak jauh rupanya hehehehe

Sampai2 terus sebur Curry PUff tu........tapi hampa sebb PENGUMUMAN PENUTUPAN MAKANAN SWEEDEN BUAT SEMENTARA WAKTU...................PIHAK JAKIM SEDANG MENG 'SAMAK' MAKANAN KAT SITU HEHEEH..................selamat.........

patutlah sedap ko.............ader Babi Rupanya!!!!

8 comments:

ibu qaleesya said...

biar betol.. nasib baik xselalu g makan. hehehe

Nazz@Purple said...

ha ni ngidam ke?

-Sara- said...

betol ke ni?

Miz Fieza said...

ibu qaleesya: hehehehe sy selalu tu yg teringin tu..........**psst kenapa nak buka blog awak tak boleh?

nazz: hahah oh tidak...baru pas piyed nie hahahah

Yus Tawau said...

betul kah ni ????

My Aisy said...

patutlah sedap kemain...hehe...lemak2 sedap jek curry puff tu...adoai...eh fiza baju kat profile pic tu cantik lah..jual ker?

Miz Fieza said...

yus: betul2..ahad lepas baru pergi hehehe

my aisy: heheheh wah aku tak jual baju dewasa kanak2 jer jual hehehe.........tu ko boleh tgk kat fieza collection katFb ader...

Wahida Nasution Thakhrim said...

tak pernah try pun tapi member2 memang cakap sedap..

Post a Comment