Thursday, June 9, 2011

Alangkah Indah Jadi Wanita Mengandung.....

alangkah bahagia-nya jadi seorang wanita yang mengandung..............

terima kasih...terima kasih.......

al-kisah dia mcm nie.....smlm aku pg alamanda aku pow laki aku makan PIZZA-Hut....OMG sayugia rasanya bila lasagna seafood masuk ke tekak......sahdu jer rasanya..........abaikan cerita itu........

lepas makan aku pun berlari-lari anak ke Carefour semata-mata nak cari benda alah ini.......

""
""
""
""
""
""
""
""
ini aderlah rosemary leaves.........aku keinginan membuak-buak bagaikan gunung berapi sebb nak rasa aper ker bestnyer ayam rosemary nie.......sebelum nak masak kenelah beli barang yg penting iaiatu rosemary leaves & lemon.........tu bahan asas dan wajib ader....hujung minggu nie baru nak buat......


semasa di carefour

mummy: pa cuba tgk ader tak rosemary ayg tgk tak der pun......*aku kan rabun
papa: erm dah habis lah ayang......
mummy : aku pun mcm sedih.....berdiri tepi sikit...

**sebelum aku sampai tu ader lah seorg lelaki yg ader pegang botol.....that one last rosemary 

mummy: papa ayg nampk org tu pegang rosemary.....mesti org tu amik*terus aku cam sedih
papa: tak perlah nanti cari lain.........

**aku rasa org tu terdengar aku ckp......*sambil memandang perut aku.........OMG he so kind......he put back rosemary......and go........

papa: erm aper lagi cepat lah amik sebelum org lain amik....
mummy: tersenyum.........tq


so aku rasa dalam dunia nie ader lagi org yg ader hati perut ke atas wanita mengandung.......im glad im pregnant.........terima kasih...terima kasih.....kerana buat saya terfikir ader jugak org yg baik hati..........tq

so this week aku nak rasa ayam rosemary tu.........nt aku tampal kat blog sini kalo jadi ok!....

1 comments:

Noor Asyikin said...

beshnye..cm nk peknen laie lak..huhuhuhu

Post a Comment