Monday, June 6, 2011

tak kan Kene tanGGUh seM lagi...........OMg

sekarang aku betul2 dalam dilema.....knpa??
now kan aku study lagi.......msalah yg jadi problemnya.....
aku bersalin tak kene ngan masa yg tepat.....memg lah benda2 susah nak jangka.....tapi aku tak nak lah tangguh sem lagi....nt kawan2 lain semua dah sem 5/6.....aku baru nak naik sem 4...OMG sgt lari jauh lah aku..........aku dlm dilema giler skrg nie......

kalo tok pergi kelas tak der masalah sebb time tu aku still mengandung lagi tapi masalahnya tarikh exam tu 2-22 januari 2011........due date aku bersalin 12/1/2012.........adouh aiiiiiii.....someone help me give some advance cam ner nak buat nie....tak kan kene tangguh sem lagi...........kalo boleh aku tak nak?

boleh ker aku amik exam kat hospital?
buatnyer boleh...tetiba waktu aku nak exam tu time tulah aku rasa sakit nak bersalin......OMG OMG....parah betul aku rasa nie......mcm mana nie.....

hai lah UITM kenpa lah buat exam time bulan Januari kenapa bukan Disember!!!!!!!!!!!!!arghhhhhh aku tension!!!



2 comments:

Nazz@Purple said...

Try kol En rizal dulu..pape pun fiza anggap tu sebgai cabaran dlm nak study ni..setiap sesuatu ade hikmahnya..

Miz Fieza said...

naz; erm tulah fiza call en rizal tapi tak berjawab mintak pendapat ined......dia kata tak boleh awalkan, tak boleh lwtkan exam...dia akan buat kat hospital kalo time tu kene time fiza bersalin....tapi dgn kebenaran doc

Post a Comment